Wine & Spirits Show Sofia – първото по рода си бизнес изложение в сектора

От 13 до 15 май в Интер Експо Център ще се проведе изцяло новият, посветен на виното, високоалкохолните напитки и крафт алкохола. 

0
115

Първото издание на Wine & Spirits Show Sofia ще срещне производители и търговци на вино и спиртни напитки с реални клиенти, дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани и всички професионалисти в сектора. Събитието ще се проведе от 13 до 15 май тази година в Интер Експо Център, в партньорство с DiVino.

Wine & Spirits Show Sofia ще бъде бизнес ориентирана платформа, която дава възможност както на традиционни производители, така и крафт дестилерии и пивовари да представят продуктите си пред търговци на едро и дребно, вносители, дистрибутори, онлай търговци, представители на търговски вериги, ресторантьори, собственици на барове и заведения, хотелиери, кетъринг фирми и много други професионалисти от различните аспекти на бранша.

Подробности за изложбените дни, лекции, семинари и презентации, които ще се провеждат в специално обособените бизнес може да следите на сайта www.wineandspirits.show