В ЗАСТРАХОВАНЕТО, КАКТО ПРИ ТАНЦИТЕ, СА НУЖНИ ДВАМА

0
32

Изборът на правилен застрахователен продукт за вашия бизнес е резултат от внимателно проучване и от ваша страна, и от страна на застрахователя

Десислав Данов в управляващ мениджър на българския клон на Fintech Guardian. Магистър по право и бизнес администрация от СУ „Климент Охридски“. Между 1998 и 2009 работи за някои от най-големите застрахо- вателни компании, опериращи в България. През 2009 се присъединява към дирекция „Застрахователен надзор“ на Комисията за финансов надзор. От 2012 е консултант на свободна практика. Между 2016 и 2018 е първият български представител в Insurance and Reinsurance Stakeholders Group (IRSG) в Европейският надзорен орган за професионално пенсионно осигуряване и застраховане (EIOPA). През 2019 е преизбран за втори мандат. От същата година е член на консултативния съвет по дигитална етика към EIOPA. Автор е на монографии и статии върху застрахователния надзор, Insurtech и Регулация 1215.

Премиум съдържание

За да прочетете това съдържание, трябва да сте се абонирали за Business-Club.bg. Влезте във вашия премиум профил или се абонирайте сега!