Strategic Leadership Forum 2021 – едно от най-вълнуващите събития от бизнес света в България

0
111

Този форум ще ви даде нови перспективи от които да погледнете на управлявлението  на компанията  си! Едва ли можете да участвате в друго такова събитие в България, събрало толкова много експертиза  на световно  ниво на едно място.  На 07 декември в Grand Hotel Millennium в София, редица успели български мениджъри от различни индустрии ще се срещнат за да споделят с вас своя опит. Доказани експерти и анализатори ще допринесат за по-доброто разбиране за най-належащото случващото и предстоящото се около нас – както в глобален, така и в местен контекст. Не изпускайте шанса да почерпите от безценната информация и практичните съвети, предадени от топ специалисти в своята сфера!

STRATEGIC LEADERSHIP FORUM е редовното годишно събитие, организирано от The Management Board® във формат на целодневна присъствена конференция. Ще участвате в обсъждането на най-належащите въпроси и глобални процеси за изминаващата и предстоящата година. Заедно ще разгледаме най-актуалните иновации и подходи в съвременния свят, горещи теми, директно от кухнята на световната сцена. Не изпускайте шанса си да станете част от това неповторимо събитие, което ще промени Вашия бизнес и ще изстреля представянето му на следващо ниво!

Лекторите: проф. Илия Гърков (Дънди Прешъс Металс), Свилен Рангелов (Dronamics), проф.Иво Христов (правен експерт и главен експертен сътрудник към Народно събрание), както и много други, ще дадат критична, задълбочени и разнообразни перспективи на динамичните времена, пред които сме изправени. Разделени в 5 тематични панела – Геополитика, Икономика, Наука и Технология, Здраве и Благополучие, Лидерство – нашите гост-лектори, вдъхновяващи лица, които са пренесли своите компании на световната сцена по качество и престиж, темите на събитието ще покрият всички ключови аспекти, пред които са изправени лица на мениджърски позиции като Вас. 

ВЕРОЯТНО НАЙ-ДОБРЕ ИНВЕСТИРАНОТО ВИ ВРЕМЕ ЗА 2021 г.

Като бизнес лидер Вие със сигурност цените времето си. Затова Ви гарантираме, че ако запазите датата 7 декември 2021 г. в календара си, няма да съжалявате. 

STRATEGIC LEADERSHIP FORUM Ви гарантира посрещане на най-високо ниво, пълно потапяне в елитарния, изпълнен със сила, сдържан вкус, който съпътства цялостната концепция. Събитието се организира ексклузивно за членове на The Management Board®, предприемачи, инвеститори, собственици и управители на компании. Тази внимателно селектирана аудитория е ексклузивна среда за създаване на нови контакти, ценни и надеждни бизнес партньори. В този значим за нас ден Ви каним да се присъедините към този кръг и да бъдете част от това единствено по рода си преживяване, синтез на успешното, вдъхновяващо Лидерство!

Открийте повече подробности, както и пълната програма на STRATEGIC LEADERSHIP FORUM на следния линк. Запазете своето място СЕГА!