В предстоящите дни до края на 2020 г. предстои да преживеем труден период в икономически и здравословен план, който ще ни принуди да си направим лична самооценка и да заложим на принципите и вярата си. През този период се препоръчва да се направи цялостна ревизия на бизнес намеренията и предстоящите проекти, защото в противен случай сметките ви може да се окажат лъжовни. Всичко, което ще се случва ще доведе до самовъзпитание и налагане на лична дисциплина в бизнеса и семейните взаимоотношения.

През месец декември болните ще намалеят, но през януари се очаква повторна силна вълна. Цялостния стрес и напрежение ще приключат окончателно през месец март, след който  от април ще имаме възможност за ново начало.

2021 г. ще бъде година за публични изяви, наложителни действия, за да се спасим от икономическата ситуация, която ще започне да се  подобрява едва в края на 2021 г. и началото на 2022 г. Цялата енергия на годината ще изисква пълна мобилизация, работа в екип за успешно справяне, отстояване на морала, закона, нормата и правилата. Ще се налага постоянна работа с институции, спазване на реда, честността и заставане на правилната страна. Годината ни се дава за да узаконим бизнеса си, да получим добра реклама и популярност при правилни действия. Основният важен закон ще бъде да не се изпада в крайности и да намерим златната среда.

Разбира се, отражение от пандемията ще има, но нещата вървят към оправяне. Основният урок за хората ще бъде да разберат, кое им е най-важно, какво точно искат и как да го направят без да изпадат в крайности. 2021-ва година изисква от нас да развиваме качества като точност, навременност, конкретност, да спазваме правилата и да сме на страната на правдата. Всеки, който спазва това ще има подсигурена защита и нещата ще му вървят добре…

Цялата статия прочетете безплатно в новия брой на сп. Business Club – ТУК