Професионалисти от България се срещат с топ бизнес училища по време на Access MBA One-to-One

0
172
Access MBA One-to-One
Access MBA One-to-One

В началото на ноември международно признати MBA програми ще изпратят свои представители в България, за да се срещнат лично с търсещи управленско кариерно развитие професионалисти. Изложението Access MBA One-to-One е част от есенната програма на Access MBA Tour в 48 града по целия свят, в която участват 200 водещи международни бизнес университета.

В София изложението ще се състои на 23 ноември 2019 г. в хотел „Интерконтинентал“. Участието в него е безплатно, но е нужна предварителна регистрация поне пет дни преди форума, уточняват организаторите. Работният език на събитието е английски.
WU Executive Academy, IE Business School, Manchester Business School, HULT International Business School, American University in Bulgaria са само част от водещите международни бизнес училища, които ще представят лично на най-подходящите кандидати своите МВА и EMBA програми в Европа и Северна Америка.

За участие в Access MBA, след регистрация всеки заинтересован от MBA обучение преминава през процес на предварителна ориентация и оценка от експерти, за да се подберат програмите, най-подходящи за неговите кариерни цели и потенциал за прием. Участието в Access MBA e по индивидуална програма, която включва поредица от 20-минутни лични срещи с представители на всички подходящи бизнес училища.

Новост за участниците е, че Access MBA ще финансира посещение на един участник в събитие от пролетната програма в университет по избор. Личното посещение на университет е важна стъпка при правилния избор и повлиява шансовете за прием. Печелившият ще бъде избран с лотария.
Традиционно, участниците в събитието Access MBA могат да разчитат и на безплатни лични консултации за подготовката си за кандидатстване, да получат информация за входящите тестове GMAT, GRE, TOEFL, IELTS, както и за специални възможности за допълнително финансиране на обучението.

Съвременните тенденции в бизнес образованието, успешната стратегия за прием и кариерното развитие след завършване ще бъдат фокус на панелна дискусия с представители на университетите и техни възпитаници, която е отворена за всички заинтересовани.

Access MBA e първият бранд на компанията Advent Group, която тази година отбелязва своята 15 годишнина. „Уникалната методика за подбор на най-подходящите международни бизнес училища за всеки кандидат за МВА обучение и постоянният фокус върху удовлетвореността на участниците, превърна Access MBA в световен лидер в бранша,“ споделя Кристоф Кота, основател и изпълнителен директор на компанията.