Как COVID-19 пренареди плановете ви?

COVID-19 определено създаде проблеми и забави развитието на компанията ни с няколко месеца. В следствие на създалата се ситуация, се забавихме с откриването на най-новия клуб от веригата ни – Pulse Fitness & Spa Arena Club, но за щастие той вече е факт и отново е на изключително комуникативна локация за удобство на клиентите ни.

Промени ли се нагласата на спортуващите след кризата с COVID-19?

Нагласата на спортуващите определено не се промени. По-голямата част от нашите клубни членове нямат притеснение да ни посещават. Те знаят колко важна част от ежедневието им е спортът и как той би допринесъл за това те да се чувстват по-здрави и разтоварени психически от множеството информация и стрес, които се бълват ежедневно в медиите и социалните мрежи. Все пак нека не забравяме, че спортът е основен фактор при защитата на организма от различен тип вируси и имунната система е пряко свързана с активния начин на живот. Разбира се, имаме и клубни членове от по-висока възрастова група, които ,напълно разбираемо, към момента все още изчакват пълното нормализиране на ситуацията. Ние разбираме тяхната гледна точка и проявяваме пълен толеранс към тях.

Смея да твърдя, че забелязвам, че нашите обекти са доста предпочитани дори от хора, които са ползвали услуги на друго място преди това. Клубовете на Pulse Fitness & Spa са разположени на огромни площи, което само по себе си осигурява достатъчно пространство, дистанция и спокойствие на трениращите в залите. Освен мащабите на нашите обкети, ще отбележа и че сме осигурили дезинфектанти навсякъде и екип от хора, които 24 часа се грижат за хигиената в клубовете.

Мога да заключа, че още през септември месец спортуващите се възобновиха посещенията си  в залите.

Цялото интервю прочетете безплатно в новия брой на сп. Business Club ТУК