БИЗНЕС ПРОГНОЗА за МАРТ 2020 година

0
308

Текст Милена Иванова

Март ще бъде топъл семеен месец, в който ще липсват равновесие, сила I концентрация на съзнанието у хората. През този период най-важни ще бъдат храната, начинът на мислене, сънят и уважението към близките хора. Добро развитие в бизнеса се очаква в сферата на хранително-вкусовата промишленост, кетъринг, ресторантьорство, домашно приготвена и доставена храна.

Добри дни в месеца, които гарантират успех в бизнеса в бъдеще, са:

11, 16 март.  Може да използвате тези дни да назначавате персонал на работа, да подписвате важни документи, да правите социални изяви и планове.

Критични дни, които ще изискват повишено внимание и влагане на здрав разум в действията, не се очакват.

Подходящи дни за семейни тържества, сделки със стари недвижими имоти, годежи и юбилеи са:

19, 28 март.

Март за родените на 1, 10, 19, 28 число. Време е да бъдете внимателни във финансовата сфера, тъй като личният ви месец е с път на живота 8 и всичко свързано с парите ще бхъде във фокуса ви през този месец. До средата на март бъдете предпазливи, защото има реална възможност за загуба на пари при бизнес сделки. През този период от вас ще се изисква да балансирате между материалното и духовното. Ако обмисляте голяма покупка на къща, апартамент или офис, но се съмнявате дали ще може да изпълните финансовия си ангажимент, по- добре изчакайте до юли, когато отново ще имате подобна възможност. През март не е моментът да купувате нова кола или моторни превозни средства. Периодът изисква от вас активни действия и поемане на отговорност към семейството. От вас ще се изискват различни подходи в работата и партньорските взаимоотношения. След средата на март известна доза агресия в кариерата и бизнес въпросите  може да бъде полезна и да доведе до благоприятен напредък. Сега е точният момент да популяризирате идеите си, да положите повече усилия в работата, да работите по-активно и дълго, отколкото се изисква. От друга страна, личният ви живот изисква търпение и разбиране към себе си и другите. Може да искате да изясните нещо важно с роднини и да прочистите средата около вас, но ще ви е трудно да преодолеете страха си от неразбиране или няма да сте сигурни какво точно искате. Опитайте се първо да изясните всичко в съзнанието си и след това предприемете действие или разговор. Месецът ще е благоприятен за вас, но ще го разберете едва в края. Повечето неща ще стават бавно, с чакане и ще ви учат на търпение.

 Март за родените на 2, 11, 20, 29. Предстои да преживеете активен месец с път на живота 9, което ще ви създаде възможност за повече работа и приключване със стари, отлагани ангажименти. Може да се наложи да приключите с работа, която ви пречи и дърпа назад. Ще имате реална възможност да раздвижите бизнеса  и да привлечете нови силни партньори, които да ви подкрепят в бъдеще. Особено успешни може да бъдете в сферата на производството, ако притежавате завод или по-малко предприятие. През целия март към вас ще идват хора, на които да решавате проблемите, но това ще донесе и на вас добри резултати. Всички добри новини през този период ще идват от работата ви, а това от своя страна ще повиши самочувствието и работоспособността ви. Движете се бавно и внимателно, когато става въпрос за романтика и любов, защото няма да сте в състояние да правите дългосрочни планове. Бъдете активни в работата и вземете нещата в свои ръце за да имате успех и да извоювате заслужена победа. Периодът дава възможност за подобрение в области като внос-износ на стоки, духовно развитие, лична мотивация и отношенията с международни партньори. Всичко идва на мястото си.

Март за родените на 3, 12, 21, 30. Предстои да преживеете пасивен месец при път на живота 1, в който късметът и шансовете сами ще ви намерят. Кариерата ви предлага пасивни възможности и новости. В началото на март може да се чувствате малко по-унили и негативни, но към средата на месеца оптимизмът, емоции и енергия ще се възвърнат. В момента вашите възприятия са изострени, мобилизирани сте на интелектуално ниво, усещате , че всичко е възможно, но не ви се предоставя реална възможност да го изпълните. На фона на душевното ви състояние и личните емоционални преживявания през месеца ще усетите пролетното настроение и приливна енергийна вълна. Това е отличен момент да се заемете с нови предизвикателства в кариерата си, да започнете нови бизнес начинания след средата на месеца или да привлечете важен нов клиент, ако сте в сферата на продажбите. Този месец може да ви донесе финансови приходи, ако вниманието ви е насочено повече към интелектуални постижения. Вашата гордост и самочувствие получават тласък в работата, но в личните взаимоотношения може да възникне трудност, защото ще ви липсва необходимата чувствителност и разбиране, за да отговорите на очакванията на близките си. Проблемът може да дойде оттам, че не уважавате чувствата на другите, различията между вас и смятате проблемите им за незначителни. Периодът е подходящ за сделки с недвижими имоти, обзавеждане на апартамент или офис, както и слагане на ред в документация.

Март за родените на 4, 13, 22, 31. Предстои да преживеете слаб, пасивен месец при път на живота 2, в който ще сте склонни да отлагате и да се криете от проблемите. Месецът ви учи, че понякога може да постигнете по-голям напредък и да бъдете по-успешни в работата като свалите темпото, а не се опитвате да разрешавате проблемите силово. Март ви предоставя възможност да повлияете на другите по пасивен начин и така да ги накарате да слушат вашите идеи, дори да ги вдъхновите да правят нещата по ваш начин. Правилното поведение е да не страните от проблемите, а да бъдете тактични, чувствителни и мотивирани към другите. Търсете по-добри начини за справяне с предизвикателните ситуации. След втората половина на месеца ще имате възможност да спечелите нужното ви уважение и признание от колегите и може да се окаже, че ще заемете лидерската позиция. Трябва да знаете, че сега не е най-добрият момент за извоюване на авторитет, затова балансирайте силата си с дипломация и такт. За да си гарантирате бизнес успехи, говорете със съдружниците си по наболели въпроси, изслушвайте хората при преговори и оставете сключването на важни сделки за април.

Март за родените на 5, 14, 23. Предстои да преживеете един от силните си месеци, който е с активна характеристика при път на живота 3 и ще ви даде повече възможности, отколкото на другите хора. Март ще ви изведе на светло и вие няма да сте толкова уязвими колкото през миналия месец. Сега ще бъдете по-вдъхновени и мотивирани и по този начин ще заразявате другите около вас. Вероятно ще получите положителна информация относно вашата кариера, бизнес или финансово състояние. Междувременно започнете да обмисляте някои големи промени в тази област на живота си. Споделяйте плановете и мислите си само с доверени и проверени хора. Сега не сте готови за необратими стъпки и решения, но и този момент ще дойде скоро. Този месец ще е вълнуващ и активен за вас и бизнеса ви. Всичко ще ви изглежда по-интензивно, а това от своя страна ще ви повлияе положително и освежаващо. Време е за креативна реализация на проекти и идеи. Може да проектирате бизнес с чужбина, да отидете на море в чужбина със семейството си или да подарите щастливи мигове на близък човек. Малко романтика ще ви се отрази добре, но трябва да се пазите от безотговорно и повърхностно поведение. Моментът е подходящ за онлайн реклама, търговия с лекарства, медицина, екология, туризъм, покупки на коли и роднински чествания на трапеза.

Март за родените на 6, 15, 24. Предстои да преживеете пасивен месец при път на живота 4, който ще ви донесе рязка промяна на настроението, колебание и несигурност. Точно сега е моментът да докажете на себе си и на всички останали, че сте способни и готови да направите всичко необходимо, за да постигнете целите си. Март е период, през който може да шлифовате себе си и да работите върху всички детайли. Този момент ви е по-силен да планирате и организирате бъдещи събития. Също така ще ви даде повече яснота на ума, след като го преминете. Не отлагайте и ако е нужно, се раздвижете малко, за да ви се случат нещата. Не избягвайте работата и усилията. Може да останете малко разочаровани, защото много голяма част от енергията ви ще трябва да бъде насочена към работа и подобряване на детайли по рутинни въпроси. Но знайте, че нищо няма да е напразно и ще получите реален напредък и възможност. Отложете важни сделки, договори и покупки за май и юни, когато шансът ще е на ваша страна.

Март за родените на 7, 16, 25. Предстои да преживеете добър активен месец при път на живота 5, който ще ви донесе известно облекчение от разочарованията и напразните усилия от февруари. Ще имате възможност да убедите другите да ви следват и да блеснете пред обществото. Целият март ще бъде забързан и динамичен, носейки ви някои неочаквани промени. Затова не се опитвайте да планирате всичко до последната подробност, а вместо това бъдете гъвкави и се адаптирайте към всичко, което ви идва по пътя. Синхронизирайте се с потока и ще се учудите от съвпаденията, в които времето е от решаващо значение. Въпреки че нещата ви потръгват през този месец, не вземайте финансово рискови решения в бизнеса. Направете преглед и проверете отново всички факти, преди да продължите напред с плановете си. Не бъдете скептични, защото вашите възможности да популяризирате себе си и бизнеса си са засилени сега. Този месец ще имате много социални контакти и събития, затова се фокусирайте в целите си и се възползвайте максимално от възможностите. Имате добри шансове да срещнете нови хора, които да ви подкрепят в бизнеса и работата. Възможно е да получите изненадващо телефонно обаждане или писмо от някой, с когото не сте се чували отдавна.

Март за родените на 8, 17, 26. Предстои да преживеете пасивен и емоционален месец при път на живота 6, в който основният фокус ще е върху чувствата и партньорските взаимоотношения. Ще намерите разрешение на труден проблем в бизнеса, а това от своя страна ще ви направи по-решителни и склонни да рискувате. Ако сте творческа личност или имате такъв бизнес, успехът и удовлетворението от работата няма да закъснеят. Въпреки че работната ви ситуация ще бъде твърде взискателна към вас, тъй като ще ви прехвърлят повечето отговорности, в края на март ще получите признание и похвала. Всички усилия, които полагате през този месец, ще бъдат финансово възнаградени през май. В личен план са възможни раздели, преживяване на силни емоционални моменти, любовни разочарования и скриване от проблемите. Пасивното поведение ще ви помогне да преминете по-лесно през изпитанията, така че да съхраните себе си и да останете работоспособни. Най-успешни дни през месеца, в които ще имате реална възможност за действие, са 2, 11, 16, 20, 29 март.

Март за родените на 9, 18, 27. Предстои да преживеете втори поред пасивен астрален месец при път на живота 7, който ще бъде изпълнен с мистерия и желание за усамотение. Периодът ще ви донесе някои значителни промени и ще промени перспективите ви. Трябва да сте наясно, че това ви се случва, за да се развивате духовно. Сега не е подходящ период да бъдете повърхностни в бизнеса и да отказвате поръчки. Трябва да бъдете изключително точни и прецизни по отношение на качеството на работата. Вашите дългосрочни планове и мечти са реални и ако отделите известно време след събуждане да ги обмислите, може да получите важни прозрения, които ще повдигнат и повишат увереността ви в посока на реализирането им. През този период креативността и психическите възможности са засилени. По този начин може да си решите проблеми и да придобиете представа за неща, които седят в съзнанието ви от известно време. Месец март може да бъде период на усилена работа за вас, съчетана с много търсене на душата и нужда от тихо съзерцание. Може да ви бъде предложена възможност да се включите в ново начинание, но бъдете внимателни към предложения, които обещават бърза реализация. През тази година малките и дългосрочни проекти са далеч по-благоприятни за вас, отколкото схемите за бързо забогатяване и натрупване на капитал. Вашата нужда от мир и тишина може да накара колеги или приятели да се замислят дали имате някакъв проблем, който не сте склонни да споделяте. За да избегнете недоразумения, бъдете откровени и споделяйте своите нужди.